Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senator PSD de Tulcea implicat într-un accident rutier

ro

23 Nov, 2012 15:56 1399 Marime text

Evenimentul, în care a fost implicat senatorul PSD de Tulcea, Trifon Belacurencu, a avut loc ieri, după amiază, pe raza judeţului Tulcea. Senatorul tulcean se afla în dreapta şoferului. Din primele informaţii, nici senatorul, nici şoferul (un bărbat în vârstă de 71 de ani) nu au fost răniţi.

Cei doi se aflau în maşina de la Senat. Şoferul Daciei Logan în care se afla senatorul a intrat în coliziune cu o căruţă care circula pe drumul public. Căruţaşul, un bărbat de 65 de ani din Greci, a fost rănit uşor.

Conform polițiștilor tulceni, în seara zilei de 22 noiembrie, S. Gheorghe (71 ani) din Tulcea, în timp ce conducea o Dacia Logan în afara localității Măcin, nu a redus viteza la întâlnirea cu un alt vehicul care circula din sens opus, fapt pentru care a lovit un vehicul cu tracțiune animală, nesemnalizat corespunzător, ce se deplasa în aceeași direcție de mers.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Căruțașul avea o îmbibație alcoolică de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat“, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al IPJ Tulcea.

sursa: adevarul de seara de tulcea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii