Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai scumpă fotografie Selfie cu un şarpe cu clopoţei. Factura spitalizării a întrecut toate aşteptările!

ro

27 Jul, 2015 17:34 4328 Marime text
Un bărbat din San Diego a ajuns în spital după ce a încercat să îşi facă un selfie cu un şarpe cu clopoţei. Site-ul israelnationalnews informează că Todd Fassler a fost muşcat de şarpele cu clopoţei în urma tentativei sale de a se fotografia alături de acesta, iar spitalizarea l-a costat 153.161 dolari. Lui Fassler i-a fost administrat imediat un vaccin anti-venin, iar pentru tratamentul integral a fost nevoie de proviziile de vaccin de la două spitale învecinate. "Întreg corpul mi-a paralizat", a declarat Fassler pentru 10News.
Acelaşi site precizează că în Statele Unite vaccinul anti-venin e produs de către o singură companie, iar lipsa concurenţei face ca preţul acestuia să fie cu mult peste cel din ţările europene. În cazul bărbatului din San Diego, 80,000 de dolari din suma integrală au fost necesari doar pentru acoperirea costului vaccinului anti-venin.
În prezent, spitalul şi compania de asigurări se ceartă în privinţa facturii-record, după ce bărbatul a trimis o copie televiziunilor locale de ştiri, însoţită de o fotografie cu braţul său umflat.
În urmă cu o săptămână, un incident asemănător s-a întâmplat în Parcul Naţional Yellowstone. O femeie a fost atacată de un bizon, tot în urma unei încercări nereuşite de a îşi face un selfie.


sursa foto: ziare.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii