Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șefului CSM nu i-au plăcut afirmațiile lui Tăriceanu. El a sesizat Inspecția Judiciară!

ro

26 Apr, 2016 15:52 1111 Marime text
 
Președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Mircea Aron, a sesizat Inspecția Judiciară în vederea efectuării de verificări, potrivit competenţelor legale, pentru a stabili dacă şi în ce măsură prin afirmaţiile lansate în spaţiul public de către Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Senatului României, a fost adusă atingere independenței sistemului judiciar.
 
"Mircea Aron, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, în temeiul art. 30 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările și completările ulterioare, a sesizat Inspecția Judiciară în vederea efectuării de verificări, potrivit competențelor legale, pentru a stabili dacă și în ce măsură prin afirmațiile lansate în spațiul public de către domnul Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului României, a fost adusă atingere independenței sistemului judiciar în ansamblul său", se arată într-un comunicat al CSM.
 
Sesizarea vizează afirmaţiile făcute de Tăriceanu în cadrul emisiunilor “Ediţia de seară” difuzată pe postul de televiziune “România TV” în data de 22 aprilie 2016 cu începere de la ora 22:00 şi “Punctul de întâlnire” difuzată pe postul de televiziune “Antena 3” în data de 24 aprilie 2016 cu începere de la ora 19:00, precum şi a mesajului postat pe contul de Facebook în data de 22 aprilie 2016.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii