Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful TVR chemat să dea explicaţii în Parlament după acuzaţiile de presiuni politice

ro

19 Sep, 2014 14:01 1741 Marime text
“Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor, prin intermediul președintelui Gigel Știrbu, l-a invitat la audieri miercuri, 24 septembrie a.c., începând cu ora 11.00, pe președintele director general al Societății Române de Televiziune, Stelian Tănase. Invitația a fost lansată pentru a clarifica situația existentă în acest moment la postul public de televiziune.”, se arată într-un comunicat remis stiripesurse.ro

Cu privire la presiunile politice, Stelian Tănase a declarat ieri într-un interviu acordat TVR, următoarele: „Nu că le-am simţit, le-am auzit, s-au făcut la mine presiuni insistente vizavi de diferite decizii, pe care ar trebui să le iau, de pildă acuma mi se cere capul lui Sorin Avram (n.r. realizatorul emisiunii de dezbateri politice „Vorbeşte liber!”)”, a declarat pentru Gândul şeful TVR, care adaugă că imixtiunile vin „din zone foarte înalte, de la PSD”.

Amintim că a doua zi după apariția lui Traian Băsescu la emisiunea "Vorbește liber” de la postul public, recent lansată și pe care șeful statului a lăudat-o pentru obiectivitate, Comitetul Director a decis desființarea acesteia.
sursă foto: obiectiv.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii