Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful IPJ Constanţa despre cazul poliţistului arestat Reafirmăm, încă o dată, sprijinul pe care-l acordăm structurilor Anticorupţie

ro

17 Jun, 2012 16:54 1728 Marime text

Comisarul-şef de poliţie Valentin Burlacu, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, susţine că dosarul lui Ionuţ Adrian Priboianu, ofiţer de poliţie judiciară în cadrul Serviciul de Investigare a Fraudelor, arestat pentru 29 de zile, fiind acuzat de două infracţiuni de trafic de influenţă, nu reprezintă decât un caz de reafirmare a sprijinului acordat structurilor de Anticorupţie. „Vrem să-i depistăm pe toţi lucrătorii care nu fac cinste uniformei de poliţist“, a mai spus Valentin Burlacu.

De precizat că, potrivit unor surse, Ionuţ Adrian Priboianu este de aproape 8 ani poliţist în IPJ Constanţa şi că a derulat activităţi, iniţial, la Serviciul de Investigare a Fraudelor după care s-a mutat la Crimă Organizată. După un timp, Priboianu a revenit la Investigarea Fraudelor unde şi-a desfăşurat activitatea până în prezent. Un alt aspect interesant, Ionuţ Adrian Priboianu nu s-ar afla pentru prima dată în colimatorul organelor de anchetă specifice Anticorupţiei.       

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii