Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șeful IGSU, colonelul Nicolae Cornea, a fost demis

ro

04 Feb, 2016 18:59 2286 Marime text
 
Șeful IGSU, colonelul Nicolae Cornea, a fost demis. El era în funcție de doi ani. Premierul Dacian Cioloş a semnat decizia de eliberare a colonelului Nicolae Cornea din fruntea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, aceasta fiind publicată în Monitorul Oficial în această după-amiază. Decizia de eliberare a fost luată având în vedere propunerea făcută de ministrul Afacerilor Interne pe 1 februarie, scrie știripesurse.ro.
 
Generalul de brigadă cu o stea Ovidiu Vasilică a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile de inspector general al IGSU.
 
Nicolae Cornea se afla la conducerea IGSU din octombrie 2014, înlocuindu-l pe Ion Burlui, care a demisionat ca urmare a situaţiei privind intervenţia în cazul accidentului aviatic din Munţii Apuseni, scrie mediafax.ro
 
La propunerea ministrului afacerilor interne, Petre Tobă, începând cu data de 4 februarie, prin Decizie a Primului ministru, domnul colonel Cornea Nicolae a fost eliberat din funcția de inspector general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, potrivit MAI.
 
Decizia vine ca urmare a depunerii cererii de pensionare a acestuia.
 
Cu aceeași dată, prin Decizie a Primului ministru, a fost împuternicit pentru a îndeplini atribuțiile funcției de inspector general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, domnul general de brigadă cu o stea Vasilică Ovidiu.



Sursa foto: jurnalul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii