Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șeful de la Siguranța Rutieră, bătut măr de trei bărbați. A atenționat o femeie care parcase pe două locuri

ro

09 Nov, 2017 16:34 6869 Marime text
Şeful de la Siguranţă Rutieră, din cadrul Poliţiei Locale Galaţi, a fost bătut de trei bărbati. Incidentul s-a petrecut după ce poliţistul i-a atras atenţia unei şoferiţe că a parcat ilegal. În timp ce agentul încerca să anunţe cazul la dispecerat, a fost atacat, informează Digi 24.

Polițistul local a ajuns în spital, după ce a a fost agresat fizic de trei bărbaţi pentru că i-a atras atenţia unei femei să-şi parcheze regulamentar maşina, în prezent poliţiştii efectuând cercetări pentru loviri şi alte violenţe.Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi, Aurelia Bogatu Matei, a declarat că incidentul a avut loc miercuri seară.

„Colegul nostru i-a spus să-şi parcheze maşina regulamentar, doamna a devenit irascibilă, iar colegul nostru a spus că în condiţiile acestea va suna la Poliţia Locală pentru a veni un echipaj în zonă. El a urcat în maşină şi în timp ce vorbea cu dispeceratul instituţiei, au apărut trei indvizi, cu o altă maşină, care au început să-l lovească în zona feţei. Totul s-a întâmplat în timp ce el era în maşină, prin geamul de la portieră, care era deschis. El nu a putut interacţiona în niciun fel, i-au spart telefonul în mod intenţionat pentru că au văzut că vorbeşte la acesta, şi au plecat şi doamna, şi cei trei indivizi”, a spus reprezentanta Poliţiei Locale Galaţi.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru loviri şi alte violenţe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii