Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful de la Metrorex a plecat la mare cu maşina de serviciu „În interesul bucureştenilor“ a făcut schimb de numere de telefon cu o domnişoară

ro

17 Aug, 2013 13:08 1446 Marime text
Aurel Radu spune că a mers în „delegaţie” pe Litoral, îmbrăcat în pantaloni scurţi şi cămaşă, ca să semneze „nişte acte".

Un multimilionar în euro, devenit director la Stat, foloseşte maşina de serviciu ca să ajungă pe Litoral. Este nimeni altul decât directorul Metrorex, Aurel Radu (52 de ani), a cărui declaraţie de avere „abundă” în terenuri în zone de lux ale Capitalei sau în bijuterii de sute de mii de euro. Nu a declarat, însă, nicio maşină. Aşa că, ieri, s-a urcat la volanul autoturismului Metrorex. Evenimentul Zilei” l-a surprins, în jurul orei 11.30, la o benzinărie de pe Autostrada Soarelui, situată la kilometrul 70. Nu era îmbrăcat la costum, ca orice funcţionar care pleacă în interes de serviciu, ci într-o ţinută lejeră: pantaloni scurţi şi cămaşă. Foarte degajat, departe de problemele Metroului înţepenit în cartierul bucureştean Drumul Taberei, el plecase singur spre Constanţa cu Volkswagenul instituţiei. Părea bine-dispus, drept dovadă că a intrat într- un dialog mai mult decât amabil cu o tânără aflată, şi ea, la benzinărie. Vizibil „emoţionat” de prezenţa feminină, a făcut schimb de numere de telefon cu domnişoara în cauză.

Sursa EVZ.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii