Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șeful Corpului de Control al premierului – „Nu vă bazați pe instituțiile statului când va lovi un mare cutremur”

ro

24 Sep, 2016 19:56 2122 Marime text
Șeful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, susține că instituțiile statului au note maxime la simpozioane, dar cetățenii nu trebuie să se bazeze pe ele când va lovi un mare cutremur.

„Concluzia preliminară: instituțiile statului român au note maxime la simpozioane și umflat mușchii, dar nu vă bazați pe ele când va lovi un mare cutremur”, a scris Valentin Mircea, pe pagina sa de Facebook astăzi.

În opinia șefului Corpului de Control al premierului, mass-media are obligația de a informa populația, mai ales în situații de urgență.

„Dacă tot primesc informațiile necesare de pe internet și de la centre de geofizică din străinătate, o să cer cablistului meu să elimine din pachetul de bază televiziunile care nu își fac treaba și care nu oferă nimic. Este dreptul meu și dacă va fi nevoie voi contesta chiar articolul din Legea audiovizualului care impune obligația de "must-carry" și care încalcă, în loc să garanteze, dreptul meu constituțional la informare”, a mai spus șeful Corpului de Control al premierului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii