Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şefii APIA şi AFIR au fost schimbaţi

ro

02 Dec, 2015 11:15 1838 Marime text
Directorii generali ai celor două agenții de plăți aflate în subordinea Ministerului Agriculturii vor fi Florin Marius Faur la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) și Andrei Szakal, la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR). Ordinele de numire au fost semnate de ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, potrivit romaniatv.net.
 
„Pe Mihai Puținei, care era director general interimar la APIA, îl retrag în direcția financiară din minister de unde a și venit, iar Eugen Popescu, șeful AFIR, revine pe postul lui anterior, respectiv director general adjunct la AFIR. Am semnat deja ordinele de numire pentru Florin Marius Faur la APIA și Andrei Szakal la AFIR", a declarat ministrul Agriculturii Achim Irimescu, conform Agerpres.
 
Florin Marius Faur a mai ocupat funcția de director general al APIA, începând cu februarie 2010, în timpul mandatelor lui Mihail Dumitru și Valeriu Tabără. Este absolvent al Facultății de Agricultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului - USAMV Timișoara.
 
Noul șef al AFIR, Andrei Szakal, a ocupat funcția de președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP) din 2009 până în aprilie 2014.
 
Sursa foto: ecopolitic.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii