Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1 Șefa ANT, Anca Nedea, spune despre ea că arată „bine dezbrăcată decât îmbrăcată”

ro

22 Oct, 2015 23:14 3352 Marime text
La începutul lunii octombrie, mai exact pe data de 7, Anca Pavel-Nedea a fost numită în funcția de președinte al Agenției Naționale de Turism (ANT).
 
De-a lungul timpului, în presă au apărut detalii din „CV-ul neoficial” al Ancăi Pavel-Nedea
 
De exemplu, ea a fost manager la hotelul Iaki din Mamaia, deținut de cunoscutul Gheorghe Hagi. Înainte de acest post, Nedea a condus hotelul Europa din Eforie aflat în proprietatea lui George Copos.
 
Potrivit jurnaliștilor de la Cațavencii, aceasta a fost iubita viceprimarului din orașul Eforie, a avut o relație zbuciumată cu omul de afaceri Ioan Neculae, iar acum este soția fostului șef al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate din Constanța, Aurelian Pavel.
 
Noul președinte al ANT a mai ieșt în evidență și printr-un eveniment mai controversat, mai exact, aceasta s-a bătut parte în parte cu fostul său iubit,  viceprimarul din Eforie, într-o vacanță pe Coasta de Azur, iar pe toată perioada sarcinii, potrivit celor spuse de Cătălin Botezatu, acesta a fost alături de ea, „oferindu-i sprijin cu câte o vorbă bună”.
 
În presa tabloidă, Anca Pavel Nedea spunea în 2011 despre ea, că arată mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată și că își cumpără lenjerie intimă scumpă, potrivit sursei citate.
 
„Îmi place să cred că sunt genul de femeie care arată mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată și nu mă refer la faptul că mă îmbrac prost. Pentru mine lenjeria intimă e foarte importantă și trebuie să spună o poveste. Nu am mereu aceleași piese, caut lucruri deosebite, care nu se repetă și care transmit ceva”, declara în acea vreme Anca Nedea. 

UPDATE 1, ora 11.25

Cu privire la cele relatate de Caţavencii, noul președinte al ANT, Anca Pavel-Nedea, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că nu se pretează la astfel de cancanuri, precizând că este dezamăgită că se pune accent pe genul acesta de informaţii.
 
„Să vorbim ca nişte profesionişti. Eu îmi asum tot ce zic şi ce fac. Presa de scandal face orice pentru audienţă”, a declarat Anca Pavel-Nedea.
 
Zilele acestea, urmează să fie publicate CV-ul şi declaraţia de avere. „Sunt numită de puţin timp în funcţie, am la dispoziţie 30 de zile să fac publice CV-ul şi declaraţia de avere. M-am ocupat mai întâi de muncă”, a mai precizat Anca Pavel-Nedea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constantean 23 Oct, 2015 16:54 Oare scurta experienata ca director de hotel te califica drept expert in turism la nivel de secretar de stat? Sau mai degraba relatia cu Bucovala si Murat care au batut palma cu Ponta a contat mai mult?
  • siri 23 Oct, 2015 07:13 Fostul sef al BCCO, Arantxa.