Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedințele CSM vor fi transmise în continuare pe pagina de internet a instituției

ro

12 Jan, 2017 17:20 1123 Marime text
Ședinţa Plenului Consiliului Superior al Magistraturii a avut loc astăzi, ocazie cu care au fost luate în discuţie mai multe aspecte privind organizarea şi funcţionarea sistemului judiciar, precum şi unele chestiuni administrative cu privire la activitatea instanţelor şi parchetelor.
 
Având în vedere funcţia de garant al independenţei justiţiei, Plenul Consiliului a adoptat, în unanimitate, punctul de vedere privind independenţa sistemului judiciar din perspectiva răspunderii materiale a magistraţilor şi a independenţei financiare, publicat pe pagina de internet a instituţiei.
 
Şedinţa Plenului a fost publică şi a fost transmisă, integral, prin intermediul portalului EMAP, instanţelor şi parchetelor, precum şi la sediul Consiliului, la nivelul Centrului de presă.
 
Identificând o serie de dificultăţi tehnice în transmiterea şedinţei prin intermediul portalului EMAP, precum şi incoveniente de ordin obiectiv privind inclusiv accesul reprezentanţilor mass-media la sediul instituţiei, cu consecinţe directe  în preluarea şi transmiterea publică a şedintei, Consiliul a apreciat ca fiind adecvată difuzarea pe viitor, în direct, a lucrărilor Plenului pe pagina sa de internet  www.csm1909.ro.
 
În perspectivă, Consiliul şi-a propus informarea constantă a publicului cu aspectele de interes general rezultate din activitatea sa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii