Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţa de Buget, amânată din nou

ro

12 Dec, 2014 17:52 1198 Marime text
Şedinţa de Guvern în care trebuia discutat bugetul pe 2015, a fost amânată încă o dată.
 
Premierul Victor Ponta a fost întrebat care a fost motivul pentru care şedinţa de Guvern în care trebuia discutat bugetul pe anul 2015 a fost amânată, el arătând că decalarea a avut drept cauză îndeplinirea procedurii de introducere a datelor în sistem.

"S-a amânat pentru că după finalizarea datelor macroeconomice şi macrobugetare e nevoie de procedura de introducere în sistem. S-a lucrat şi aseară, toată noapetea, s-a lucrat şi de dimineaţă. Când e gata, vine bugetul la Guvern şi după aceea îl trimitem la Parlament", a spus Ponta.

Guvernul a amânat şedinţa din motive tehnice legate de închiderea pe cifre a unor poziţii de filă bugetară, guvernanţii constatând, vineri dimineaţa, că "s-au strecurat" unele erori la introducerea datelor, au declarat agenţiei Mediafax surse oficiale.

"Introducerea datelor a fost încheiată vineri dimineaţa, la ora 5.00, iar după ora 9.00, când situaţia a fost verificată centralizat, s-a constatat că s-au strecurat unele erori", au arătat sursele.

În acelaşi timp, reprezentanţii Guvernului transmit că amânarea este cauzată de faptul că nu a fost încheiată procedura de introducere a datelor în sistem de către toate ministerele şi autorităţile.

"Este o situaţie tehnică, dar bugetul nu poate fi transmis la Parlament cu anexe incomplete", susţin reprezentanţii Guvernului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii