Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Ședință CLM cu scandal. Iată ce proiect au votat favorabil în unanimitate consilierii (galerie foto)

ro

19 Jan, 2016 12:22 2270 Marime text
 
Consiliul local al municipiului Constanţa a fost convocat în şedinţă extraordinară, astăzi. Ședința a început în urmă cu câteva minute cu scandal.
 
În sala de ședințe a intrat o persoană nemulțumită că pachetele s-au dat pe 27 decembrie, spunând că dorește să se dea vouchere, nu pachete. Tot el a spus că tatăl său a murit că a stat la coadă de dimineață până seara. În cele din urmă omul s-a calmat și a rămas la ședință.
 
Pe ordinea de zi s-a aflat proiectul de hotărâre privind aderarea UAT Municipiul Constanţa la teritoriul eligibil al Asociaţiei Grup Local Dobrogea Nord. Iniţiator a fost primarul interimar al municipiului Constanța Decebal Făgădău.
 
Ședința a început cu 21 de consilieri din totalul de 26, iar președintele acesteia a fost Dobre Mircea. Proiectul a fost votat favorabil în unanimitate.
 
Potrivit paginii oficiale a asociației la care aderă UAT Municipiul Constanța partenerii implicaţi în formarea FLAG-ului Dobrogea Nord sunt: asociaţii de pescari, asociaţii de mediu preocupate de păstrarea nealterată a calităţii apelor şi a resurselor acvatice, instituţii de cercetare şi/sau educaţie, autorităţi publice locale şi judeţene precum şi personalităţi stiinţifice cu o vastă experienţă internaţională în activitatea de acvacultură şi pescuit, atât în apele interioare cât şi la Marea Neagră.
 

UPDATE, ora 12.35:


Persoana ce a intrat înainte de începerea ședinței CLM, se numește Sandu Grumeza.
 
După ce ședința a luat final, primarul interimar al Constanței, Decebal Făgădău a făcut câteva precizări cu privire la dorința de a exista o zonă destinată activităților pescărești.
 
„Este necesar ca un oraș la malul mării să aibă o zonă destinată activităților pescărești”, a declarat Decebal Făgădău.
 
Referitor la constănțeanul supărat ce a intart în ședință, Făgădău a precizat că a propus vouchere valorice. Tot el a mai spus că din luna martie se va merge pe tichete valorice, iar în ianuarie și februarie se vor mai da pachete. În acest moment în acest program sunt incluși 40.000 de benefiari.
 
La finalul întrunirii, Decebal Făgădău a mai adăugat faptul că în zona Sălii Sporturilor se va construi o parcare subterană, sub parc. Această măsură se ia pentru ca pe o rază de un kilometru, între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân să nu mai fie parcate mașini. Tot acesta a mai specificat că în oraș vor fi construite mai multe parcări. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii