Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă AGA la Oil Terminal SA Acţionarii au respins contractul de Administrare al membrilor CA

ro

22 Dec, 2014 17:18 2244 Marime text
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor SC Oil Terminal SA şi-a desfăşurat lucrările astăzi, începând cu ora 12.00, la prima convocare, la sediul societăţii din Constanţa. La şedinţă au participat acţionarii reprezentând 73,61% din capitalul social.

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor au hotărât revocarea din funcţia de administrator al societăţii a Ancăi-Maria Gherman, ca urmare a demisiei.

De asemenea, s-a respins numirea lui Daniel Marius Bogdan în calitate de membru al Consiliului de Administraţie. Cu 99,74% din drepturile de vot exprimate nu se aprobă numirea lui Dumitru Nancu în calitate de membru al Consiliul de Administraţie.

Întrucât nu a fost întrunită majoritatea de voturi exprimate, nu s-a aprobat planul de administrare al Consiliului de Administraţie al societăţii, nici în varianta iniţială, nici în varianta modificată.

Nu s-a aprobat Contractul de Administrare al membrilor Consiliului de Administraţie, selectaţi conform prevederilor OUG nr. 109/2011 şi aleşi prin Hotărârea AGOA nr.6/13.08.2014 pentru un mandat de patru ani, inclusiv criteriile şi obiectivele de performanţă, anexa la contractul de administrare, nici în varianta iniţială, nici în varianta modificată.

S-a respins împuternicirea unui reprezentant al acţionarilor pentru semnarea contractelor de administrare. Nu s-a aprobat încheierea unui contract de consultanţă, asistenţă legală şi reprezentare în faţa instanţelor de judecată pe litigii de muncă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii