Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință a Guvernului României condusă de premierul interimar, Mihai Fifor. Mai mulți miniștri au lipsit

ro

17 Jan, 2018 14:18 1354 Marime text
Premierul interimar Mihai Fifor le-a spus miercuri miniştrilor, în deschiderea şedinţei de Guvern, că este important de transmis cetăţenilor faptul că Executivul îşi face datoria fără niciun fel de problemă în această perioadă până la instalarea unui nou Cabinet la Palatul Victoria, informează Agerpres.ro. .
 

"Daţi-mi voie să încep această şedinţă de Guvern mulţumindu-vă tuturor pentru faptul că, în toată această perioadă, aţi depus eforturi în ministerele pe care le coordonaţi pentru ca activitatea să decurgă în mod normal. Suntem într-o şedinţă de Guvern absolut normală, în care lucrăm în temeiul legii, cu atribuţiile pe care le are un guvern în situaţia în care noi ne aflăm. Prin urmare, continuăm să gestionăm fără niciun fel de problemă activităţile administrative, curente pe care le avem şi vom face lucrul acesta fără niciun fel de problemă. De altminteri, sunt convins că în fiecare minister, aşa cum am vorbit cu fiecare dintre dumneavoastră, activitatea decurge normal şi cred că este important să dăm un semnal cetăţenilor României că Guvernul îşi face datoria fără niciun fel de problemă", a declarat Mihai Fifor.

 
Printre cei care nu au fost prezenţi miercuri în deschiderea şedinţei Executivului s-au numărat vicepremierul Marcel Ciolacu, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, şi cel al Fondurilor Europene, Marius Nica.
 
Sursa: Agerpres.ro. .
Sursa foto: Facebook/Guvernul Romaniei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii