Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secție de votare, înființată la Constanța, pentru cetățenii ruși

ro

16 Sep, 2016 07:24 2310 Marime text
Pe data de 18 septembrie, vor avea loc alegerile deputaților Dumei de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse (cea de-a VII-a convocare).
 
Pentru desfășurarea votului, pentru cetățenii ruși aflați în Brăila, Constanța, Galați sau Tulcea, este înființată o secție de votare la Constanța - №8262 la Consulatul General al Rusiei (str. Mihai Viteazu, nr. 5).
 
Cetățenii Federației Ruse care se află în Brăila, Constanța, Galați sau Tulcea, pe baza invitațiilor private, în călătorii de serviciu, de business și turistice sunt incluși pe lista alegătorilor atunci când se vor prezenta la Secția de Votare în ziua alegerilor pe baza pașaportului sau a unui document care îl înlocuiește, și a adeverinței de transfer la o altă secție de votare.
 
Votul va avea loc între orele 8:00 și 20:00.
 
Pentru obținerea buletinului de vot și participarea la alegeri este necesar să fie prezentat pașaportul valabil al cetățeanului Federației Ruse care să confirme identitatea cetățeanului Federației Ruse în afara Federației Ruse (pașaport pentru călătorii în străinătate) sau un document care îl înlocuiește (certificat de întoarcere în Federația Rusă).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii