Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secția de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie din cadrul Ambulatoriului Integrat Eforie Sud a fost inaugurată. Doi miniștri, prezenți la eveniment

ro

20 Jul, 2018 13:17 2121 Marime text
Astăzi are loc la Constanța vizita de lucru a unei delegații a Guvernului României, formată din Ministrul Sănătății, Sorina Pintea și Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, în județul Constanța.
 
Potrivit Consiliului Județean Constanța, reprezentanții Guvernului, alături de președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu și reprezentanți ai Spitalului Clinic Județean de Urgența „Sf. Apostol Andrei” Constanța au inaugurat Secția de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie din cadrul Ambulatoriului Integrat Eforie Sud.
 
Ulterior, delegația s-a deplasat spre  Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, unde,  în Sala Curs 1 din cadrul SCJU Constanța va fi organizată o conferință de presă.
 
Agenda evenimentului prevede și o vizită la Năvodari, în vederea verificării stadiului lucrărilor la „Centrul de Sănătate Multifuncțional”. Centrul va fi dat în administrarea SCJU Constanța și va funcționa ca o secție externă a acestuia, cu internare de zi și permanență în  timpul  nopții,  pentru urgențe minore.
          
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii