Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretarul de stat în Ministerul Educației Naționale – „Vom avea profesioniștii doriți”

ro

22 Sep, 2016 21:56 928 Marime text
Concursul pentru ocuparea posturilor de directori ai unităților de învățământ din România era „absolut necesar”, consideră secretarul de stat în Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, Andras Kiraly.

„Acum cei care sunt doritori și îndeplinesc condițiile cerute au posibilitatea să se prezinte la concurs. Iar astfel vom avea într-adevăr experți în managementul educațional, vom avea profesioniștii doriți. Sper ca condițiile de înscriere să nu îi sperie, iar cei care se consideră capabili să se prezinte la concurs”, a spus Andras Kiraly, potrivit Agerpres.

„După cum se știe, una dintre condițiile cerute celor care doresc să se înscrie la concurs este aceea de a face parte din Corpul de experți în management educațional. Or, în urma verificărilor efectuate de minister, s-a constat că în toate județele sunt aproape 25.000 de experți în acest Corp, deci cred că se vor găsi candidați pentru toate posturile de directori”, a mai spus acesta.

„Acolo unde nu se va prezenta nimeni, sau candidații nu vor îndeplini condițiile impuse, cred că se va acorda o derogare de un an, până când se vor găsi candidați care să facă parte din acest Corp de experți”, a mai precizat secretarul de stat Andras Kiraly.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii