Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat „Intervențiile pe litoralul au fost făcute cu suplimentarea resurselor și cu suplimentarea echipajelor SMURD”

ro

23 Jul, 2018 20:45 1027 Marime text
Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a vorbit la Antena3, despre intervențiile în situații de urgență pe litoral, dar și în cazul dezastrelor provocate de ploile abundente din ultima vreme.
 

„În ultima perioadă, sunt tot mai multe situații de now casting care necesită intervenția de urgență. Până acum, am făcut față foarte bine. S-au cheltuit în jur de 200 de milioane de euro pentru dotarea situațiilor de urgență. Intervențiile pe parte litoralului au fost făcute cu suplimentarea resurselor și cu suplimentarea echipajelor SMURD. Numărul de intervenții pe plajă, noi avem mai multe puncte instalate pe plajă”, a spus secretarul de stat în MAI.

 
Raed Arafat a vorbit și despre dotările ambulanțelor și ale echipajelor pentru situații de urgență.
 

„Dotarea cu ambulanțele lasă de dorit. O parte din licitații au trecut prin contestații și ne apropiem de semnare. Dacă totul merge bine, ambulanțele vor fi livrate în România anul acesta, iar livrările vor continua și anul viitor”, a spus secretatul de stat Raed Arafat.

Sursa. Antena3
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii