Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sebastian Lăzăroiu România la închisoare

ro

10 Jul, 2012 12:09 1298 Marime text

O mână de ticăloşi care se tem de braţul lung al legii au îngenuncheat o ţară. În jurul lor, complici şi lipitori, haimanale cu insigna de parlamentar, clienţi cu buzunarele burduşite care se dau jurnalişti şi analişti.

Inconştienţa veselă a unora şi frica paralizantă de închisoare a celorlalţi au adus ţara într-o situaţie disperată.

Vă întrebaţi poate ce au făcut ei? Simplu. Au răsturnat ordinea constituţională. În doar 10 zile. Niciun apel al cancelariilor occidentale nu i-a făcut să se oprească. Deviza lor este: "dacă noi mergem la temniţă, atunci să meargă toţi românii cu noi la puşcărie". Căci, în fond, chiar dacă nu realizăm, ei ne-au închis pe toţi într-o cuşcă. Am ieşit din lumea civilizată chiar dacă mai curge apa la robinet şi mai avem curent în case. Suntem izolaţi şi priviţi cu dispreţ de ţările democratice. România este acum teritoriul nimănui.


Cum am ajuns aici? Prin minciună. USL a promis poporului covrigi în coada câinilor, izvoare de lapte şi băltoace de miere. Prin târguială de capete de parlamentari-furajaţi au venit la putere şi primul lucru pe care l-au făcut a fost să îşi salveze penalii. L-au aruncat pe bravul Grăjdan în luptă. Dar nu le-a ieşit. Au trimis medicii şi poliţiştii să-i scape pielea lui Năstase. Tot nu le-a ieşit. Pe Voiculescu l-au salvat în extremis cu Monitorul Oficial. Dar nu pentru multă vreme.

Continuarea pe http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-romania-la-inchisoare-990998.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii