Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sebastian Ghiță a vorbit despre vânzarea postului de televiziune România TV

ro

20 Jan, 2015 17:46 1099 Marime text
Sebastian Ghiță a vorbit, în exclusivitate, pentru dcnews.ro, despre vânzarea postului de televiziune România TV.

Întrebat dacă o să vândă afacerea de media, Sebastian Ghiță a declarat, la dcnews.ro, că „e grea combinația" media-politică.

„Intenția este să atragem un investitor străin, am vorbit și cu ceilalți colegi ai mei și le-am și explicat, oricât de departe sunt eu ca acționat, toată lumea percepe relația mea cu șefii de la televiziune, cu șefii de la site-uri, ca un fel de ownership mascat. La sfârșit voi convinge că la un moment dat se vând și nu mai sunt ale mele, chiar dacă eu am fost fondator. (...) Intenționez ca în zona media, și pentru că pe piața media ca fi foarte greu în anii vitori, să vină un investitor privat, care la început să intre cu 30% participare, dar care să aducă management, alte metode de lucru, mai mult capital, altă siguranță financiară.", a spus Sebastian Ghiță, la dcnews.ro, în contextul lansării unui nou partid politic.

„Dacă veniturile din publicitate nu scad și rămân la acest nivel, menținerea configurației pieței media din România este dificilă", a subliniat Sebastian Ghiță.

Sursa: dcnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii