Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se pare că bebelușul din Sfântu Gheorghe nu are insuficiență renală acută

ro

02 Mar, 2016 19:38 1366 Marime text
 
Dr. Mihaela Bălgrădean de la Spitalul Marie Curie a arătat, astăzi, că fetița de opt luni care urmează să fie transferată la București nu ar avea insuficiență renală acută, potrivit informațiilor primite de la medicii de la Spitalul din Sfântu Gheorghe.
 

"Din sursele pe care le avem, de la medicii care au trimis copilul din Sfântul Gheorghe, copilul nu are semne de insuficiență renală acută. Asta nu exclude boala, dar numai în momentul în care îl vedem ne putem pronunța. Acestea sunt numai date informative, nu sunt date confirmate", a precizat medicul, pentru agerpres.ro.

 
Copilul în vârstă de aproape nouă luni, din localitatea covăsneană Boroșneu Mare, suspectat de sindrom hemolitic-uremic (SHU), este transferat, în această după-amiază, cu un elicopter de la Spitalul Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe la Spitalul "Marie Curie" din București.
 
Managerul Spitalului Județean, Andras Nagy Robert, a declarat că diagnosticul nu este confirmat deocamdată, dar, în urma analizelor efectuate până acum, medicii au decis să transfere copilul la București, cu un elicopter.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii