Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se oprește apa în Năvodari!

ro

25 Feb, 2016 19:15 1462 Marime text
 
În jurul orei 17.00, magistrala cu diametrul de 1.000 mm de alimentare cu apă a orașului Năvodari, ce pleacă de la stația de tratare Palas din Constanța, a suferit o avarie. Pentru remedierea avariei, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă pomparea pe această magistrală începând din această seară, începând cu ora 18.00 și până mâine, ora 6.00.
 
Totodată, s-au făcut manevrele de vane necesare pentru ca alimentarea orașului Năvodari să se facă pe conducta de siguranță de 600 mm. Având în vedere diametrul mai mic al conductei de siguranță, abonații din zona de Est a orașului Năvodari vor avea apă cu presiuni scăzute, iar consumatorii de pe străzile Recoltei, Prelungirea Recoltei, Liniștii, Macului, Apusului și Eternității vor fi afectați de lipsa apei potabile în acest interval de timp.
 
Reprezentanții RAJA își cer scuze față de abonații afectați de această avarie și îi asigură că echipele care execută lucrările de reparații vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii