Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:11 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se oprește apa!

ro

21 Jun, 2015 10:40 1136 Marime text
Pentru executarea unor lucrări de racordare a rețelei nou montate la sistemul centralizat de distribuție, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei în localitatea Lazu și în mai multe zone din localitatea Agigea, începând de marți (23 iunie), ora 23,00 și până miercuri (24 iunie), ora 18.00. 
Vor fi afectați toți consumatorii din localitatea Lazu și abonații din Agigea din cartierul Dinu Cocea și cei de pe străzile: Petru Rareș, Dimitrie Cantemir, Vlad Țepeș, Ion Corvin, P. Musat, Nicolae Bălcescu, Avram Iancu, Octavian Goga, Ion Nicodin, Emil Cioran, Nicolae Titulescu, George Bacovia, Constantin Grosu, Liviu Rebreanu, Radu Tudoran și Vasile Teodorescu. 
Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Extinderea si reabilitarea rețelei de apă potabilă și de canalizare și o stație de pompare ape uzate nouă - localitatea Agigea”, în valoare de 9,56 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinanțare de 2,73 milioane lei. În cadrul acestui proiect, rețeaua de apă a fost reabilitată pe o lungime de 2,7 km și extinsă cu 6,08 km. Pe parte de canalizare, sistemele au fost reabilitate sau extinse pe o lungime de 11,5 km. Proiectul mai cuprinde și realizarea unei stații de pompare noi în zona de est a localității. 
Reprezentanții RAJA roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii