Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se întâmplă la Topraisar Băut şi fără permis, a condus un tractor neînmatriculat!

ro

14 Jul, 2014 17:33 1750 Marime text
Un bărbat din Topraisar a fost prins, aseară, de poliţişti în timp ce conducea prin sat un tractor neînmatriculat. Surpriza oamenilor legii a fost şi mai mare când au constatat că aşa-zisul şofer nu avea permis de conducere şi mirosea puternic a alcool. 
 
Bărbatul conducea “un ansamblu de vehicule, format dintr-un tractor şi două semiremorci, toate neînmatriculate, neînregistrate, pe strada Grâuşorului, din localitatea Topraisar, cu direcţia de deplasare către strada Fermei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât conducătorul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează Biroul de presă al IPJ Constanţa.
 
În plus, omul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, astfel că s-a ales cu dosar penal pentru o pleiadă de infracţiuni: conducere a unui vehicul neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere şi refuz de recoltare de probe biologice. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii