Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se întâmplă în Tulcea Enel România și-a adjudecat Trofeul Electricianului 2014 pentru distribuție

ro

16 Jul, 2014 10:41 2119 Marime text
Trofeul Electricianului este una dintre cele mai importante competiții profesionale din industria energetică a României, iar cea de-a 35-a ediţie s-a desfăşurat în acest an la Tulcea.

Torfeul Electricianului la categoria Distribuție i-a revenit Enel România.

Juriul a fost format din reprezentanți importanți din sectorul energetic, din cadrul companiilor mari care activează pe piață.

Faza națională a concursului a avut loc la Tulcea pe parcursul săptămânii trecute. Participanții au concurat pentru șapte specialități diferite, atât individual cât și pe echipe. Cele șapte specialități sunt: electrician exploatare stații; electrician exploatare rețele MT și JT; electrician PRAM; electrician măsurare energie electrică; electrician montare și reparații echipament primar 110 kV și MT din stații; electrician montare și reparații instalație MT și JT (PA-PT, LEA, LES) și electrician defectoscopie.

Pentru fiecare specialitate au fost organizate câte trei probe care au testat cunoștințele teoretice ale participanților, abilitățile practice,  iar ultima probă la care au participat primii cinci concurenți în urma clasamentelor rezultate din celelalte două probe a fost susținută pe scenă, în fața publicului, și a testat din nou cunoștințele teoretice ale participanților. Enel și-a adjudecat Trofeul Electricianului pentru Distribuție după ce a obținut cel mai mare scor pentru toate probele, se arată într-un comunicat de presă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii