Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se întâmplă în Constanța Persoanele cu dizabilități locomotorii cer acces la plajă!

ro

05 Jul, 2016 09:57 1767 Marime text
Constănțenii îi cer primarului, pe Facebook, drepturi egale și acces la plajă echitabil pentru persoanele cu dizabilități, în Mamaia. Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că, în opinia lor, nu ar exista sprijin pentru persoanele cu dizabilități care doresc să se bucure de un bun natural pe care îl are Constanța.

Pe pagina de sesizări de pe Facebook a Primăriei Constanța, locuitorii orașului, dar și turiștii sau orice persoane interesate de remedierea ori măcar de sesizarea unora dintre problemele pe care le are urbea se pot adresa primarului Decebal Făgădău și echipei sale de comunicare, pentru a solicita îmbunătățirea situațiilor semnalate.

Una dintre sesizările înregistrate prin acest mod este legată de accesul persoanelor cu dizabilități locomotorii la plajă.

„De ce nu sunt amenajate bucăți de plajă în Mamaia și pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, care folosesc căruciorul cu rotile? De ce nu sunt cărucioare speciale, ca în străinătate, cu roți din plastic, pentru a le ajuta să intre în apă?“, se întreabă oamenii.

Totodată, persoana care a făcut sesizarea a precizat faptul că este pentru a doua oară când le scrie autorităților în drept pe aceasă tem și cere îndrumare, pentru a ști cui să se adreseze în vederea rezolvării acestei probleme.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii