Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se instalează garduri de protecţie la Mânăstirea Dervent

ro

05 May, 2016 17:43 2422 Marime text
În perioada 6-9 mai, peste 100 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanţa şi ISU Constanţa,  vor fi angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive, religioase şi cultural-artistice.
 
Aşadar, mâine, 40 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa  vor asigura măsuri de ordine publică, în scopul desfăşurării în condiţii de siguranţă, a ceremoniilor religioase prilejuite sărbătorirea hramului mănăstirii Dervent – Izvorul Tămăduirii situată în satul Galiţa şi hramului mănăstirii Sfânta Cruce şi Izvorul Tămăduirii situată în comuna Crucea.

În vederea prevenirii oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, jandarmii vor intra în dispozitivul constituit la mănăstirea Dervent, în seara zilei de 5 mai, unde vor instala şi garduri de protecţie, menite a preveni busculadele care se pot produce în astfel de situaţii în care se înregistrează un număr mare de credincioşi.

Tot vineri, va fi asigurată ordinea publică şi la meciul de handbal masculin dintre echipele   ACS Handbal Club Farul Constanţa şi CSU Suceava.  Partida se va disputa la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, începând cu ora 11.00.

În perioada 6-8 mai,  jandarmii vor avea în vedere desfăşurarea într-un climat de siguranţă a Campionatului Naţional de Taekwondo Juniori/Seniori, ce se va desfăşura la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa.

Sâmbătă, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor asigura măsuri de ordine publică în zona stadionului “Farul”, din municipiul Constanța, unde se va disputa meciul de fotbal dintre echipele FC Farul Constanța și SC Bacău, cu începere de la ora 11.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii