Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se împlinesc trei ani de la trecerea la cele veșnice a părintelui Arsenie Papacioc Vernisaj și lansare de carte la Dervent

ro

15 Jul, 2014 12:01 1471 Marime text
La mănăstirea Dervent vor avea loc, vineri, 18 iulie, o serie de evenimente dedicate împlinirii a trei ani de la trecerea la cele veșnice a părintelui Arsenie Papacioc.

Astfel, începând cu ora 17.00 este programat vernisajul expoziției Taberei Internaţionale de Creaţie „Dunărea şi Dobrogea creştină”. Aflată la cea de-a IX-a ediție, tabăra a debutat în data de 7 iulie și reunește artiști plastici din România, Bulgaria, Turcia, Spania și Egipt.

Al doilea eveniment constă în lansarea volumului „Am înțeles rostul meu. Părintele Arsenie în dosarele Securității”. Pentru ilustrarea vieții marelui duhovnic va fi organizată o expoziție de fotografie și documente din arhiva CNSAS, intitulată „Iubirea cu fapta: Părintele Arsenie Papacioc”.
La manifestările culturale, alături de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va participa preşedintele executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, Radu Preda.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii