Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se deschide singurul Club Bouzoukia live de pe litoral - Club YAMAS

ro

18 Jul, 2013 16:17 2579 Marime text
Asociaţia Litoral – Delta Dunării dă startul la o serie de petreceri Bouzoukia în Mamaia, evenimente ce vor începe cu nimeni alta decât Natassa Theodoridou - celebra cântăreaţă  a Greciei. Cu această ocazie, în Mamaia are loc deschiderea singurului Club Bouzoukia live de pe Litoral - Club YAMAS!


La Club YAMAS din Mamaia vor continua sa concerteze, in fiecare saptamana, numele grele ale muzicii grecesti - Nikos Vertis ( 27 iulie), Despina Vandi ( 3 august), Thanos Petrelis si Elli Kokkinou ( 10 august) si Panos Kiamos ( 16 august).

Natassa Theodoridou soseste in premiera pe Litoralul Romanesc, fiind singura artista din Grecia ale carei prime 3 albume au primit titlul de Discuri de Platina. Cu vanzari de peste 432.000 de albume si 20.000 de single-uri, conform IFPI Greece, in data de 14 Martie 2010, Theodoridou a fost clasificata pe locul 12 in topul celor mai bune artiste Grecesti din istoria fonografica (din 1960 si pana in present) de catre Alpha TV, ea avand un total de 10 Discuri de Platina si 3 Discuri de Aur.
Cantareata de renume a colaborat cu nenumarati compozitori si textieri, care au ajutat-o sa stabileasca noi standarde in repertoriul muzical local. Giorgos Theofanous, Giorgos Moukidis, Giannis Parios, Kyriakos Papadopoulos, Ilias Filippou, Giannis Papadopoulos, Mihalis Hatzigiannis, Eleanna Vrachali, Evanthia Rebutsika, Michalis Gkanas, Natalia Germanou, Thanos Papanikolaou, Tasos Panagis, Triantafyllos, Evi Droutsa, Eleni Giannatsoulia si Phoebus, sunt numai cativa dintre acestia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii