Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se circulă cu dificultate pe autostrada Bucureşti- Constanţa

ro

03 Feb, 2012 14:44 1562 Marime text

Traficul rutier este intrerupt, vineri dimineata, pe patru drumuri nationale, iar pe alte doua sunt restrictii pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, din cauza zapezii si a viscolului, informeaza Centrul Infotrafic citat de Mediafax. Se circula cu dificultate pe A1 si pe A2. Potrivit Agerpres, circulatia bacului care face legatura intre zona Chiciu si Ostrov a fost oprita vineri din cauza cresterii procentului de sloiuri de gheata de pe Dunare.


Se circula cu dificultate si peautostrada Bucuresti- Constanta, din cauza ninsorii si a viscolului. Intre kilometrii 30 - 36 vantul puternic care spulbera zapada, reduce vizibilitatea sub 100 de metri, pe alocuri chiar si sub 50 de metri. Intre localitatile Lehliu si Drajna ninge viscolit.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cu cod galben, valabila pana duminica, ora 20.00, conform careia aria ninsorilor va cuprinde treptat, incepand din sud-vestul tarii, toate regiunile. Local ninsorile vor fi mai abundente, iar stratul de zapada nou depus va depasi 20 centimetri, in special in zonele de deal si de munte.

Politistii rutieri recomanda soferilor sa nu porneasca la drum daca nu este absolut necesar.


Traficul pe Dunare

Circulatia bacului pe Dunare intre Chiciu si Ostrov a fost oprita vineri din cauza cresterii procentului de sloiuri de gheata de pe Dunare, informeaza Agerpres.

"Situatia pe Dunare devine parca ceva mai critica datorita faptului ca procentul de gheata a crescut si care acum este in jur de 50%. Au inceput sa vina foarte multe sloiuri motiv care a determinat inclusiv oprirea circulatiei Bacului intre Calarasi si Ostrov" a declarat, vineri, prefectul judetului Calarasi, Emil Musat.

Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11407776-viscolul-zapada-intrerupt-traficul-4-drumuri-nationale-alte-2-sunt-restrictii-circula-dificultate-a1-a2.htm

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii