Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se aşteaptă încălcarea acordului de la Minsk? Donald Tusk – „Dacă nu va fi respectat, UE va lua toate măsurile necesare”

ro

13 Feb, 2015 08:30 994 Marime text
UE va reacţiona prompt în cazul încălcării armistiţiului de la Minsk pentru încetarea ostilităţilor în estul Ucrainei, a anunţat Donald Tusk. Acordul a fost semnat joi şi urmează să intre în vigoare în noaptea de sâmbătă spre duminică.
 
Preşedintele Consiliului European Donald Tusk a declarat, după summitul de la Bruxelles, că UE va fi pregătită atât pentru evoluţii pozitive, cât şi negative, dar dacă armistiţiul de joi nu va fi respectat Bruxellesul va lua "toate măsurile necesare", a declarat Tusk într-o conferinţă de presă, citat de agenţia rusă de stat Tass, conform Mediafax.
 
Preşedinţii rus Vladimit Putin, ucrainean Petro Poroşenko şi francez Francois Hollande şi cancelarul german Angela Merkel au negociat la Minsk, începând de miercuri, de la ora 17.15 GMT (19.15, ora României), timp de aproximativ 16 ore, armistiţiul care urmează să intre în vigoare la miezul nopţii de sâmbătă spre duminică (duminică, 0.00 ora Ucrainei şi a României).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii