Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE5. Celebra trupă a urcat pe scena din Piaţa Constituţiei. Fanii au venit special pentru concertul susţinut de Iron Maiden (galerie foto+video)

ro

30 Jul, 2016 18:00 3604 Marime text


Iată cum arată Piaţa Constituţiei din Bucureşti, înainte de începerea concertului Iron Maiden din această seară.

În deschidere va cânta trupa The Ravenage, apoi urmând  să cânte Iron Maiden. Spectatorii sunt prezenţi din toate ţările, chiar şi din Spania, Ungaria, vorbind aici de fani inrăiţi ai legendarei trupe Iron Maiden.



UPDATE 6, ora 22:21
Public uriaş. La concertul din această seară, au participat aproximativ 18.000 de spectatori. 

UPDATE 5, ora 21:55
Eddie, mascota Iron Maiden, are o  înălţime de 3 metri şi este amplasată  pe scena concertului din Piaţa Constituției.

UPDATE 4, ora 20:55
Marele moment a sosit. Celebra trupă Iron Maiden a urcat pe scenă. Fanii sunt exaltaţi. Acordurile muzicii rock răsună în Palatul Parlamentului.

UPDATE 3, ora 20:14
Se apropie momentul mult aşteptat: apariţia legendarei trupe Iron Maiden. Fanii sunt foarte nerăbdători şi îşi fac poze cu scena şi cu prietenii întâlniţi la eveniment.

UPDATE 2, ora 18:49
Deşi în Bucureşti a început să plouă, tot mai mulţi fani iau cu asalt zona Pieţei Constituţiei, în aşteptarea trupelor lor favorite.



UPDATE, ora 18:14
Este prezent şi un grup de studenţi la Medicină din Manhatten. Privind puţin spre preţurile băuturilor răcoritoare, vă putem spune că un pahar cu de bere, Coca Cola sau apă plată costă 8 lei şi se obţin pe baza unui jeton. 

Concertul are loc chiar în faţa Palatului Parlamentului, iar securitatea este asigurată de zeci de jandarmi care patrulează în jurul scenei.
Vom reveni cu imagini si videoclipuri din timpul spectacolului.
 














Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dan Bittman 31 Jul, 2016 15:53 Pentru cei neavizati o stare de spirit iesita din comun o aduce genul de muzica Heavy Metal (includ aici si Rock-ul clasic, Hard Rock-l si Metal Rock). Reprezinta o forma de arta deosebita pe care foarte putzini o inteleg, mai ales aici in Romania. Iron Maiden este o trupa legendara de succes in acest sens. Nu se compara cu Vocea Romaniei sau alta forma primitiva de spectol autohton. Multzumesc "Ziua de Constantza" pentru aceste momente video oferite. \m/