Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Joie Negru Scrisoarea misterioasă a noului candidat la Primăria Constanța

ro

22 May, 2015 13:40 2392 Marime text
Robert Boroianu, aspirant la mandatul de primar al municipiului Constanţa, a trimis tuturor constănţenilor o scrisoare în care explică motivele care stau la baza dorinţei sale de a candida la alegerile locale din 2016, precum şi proiectele pe care le propune pentru Constanţa. Blogger-ul constănţean Joie Negru a scris despre demersul liberalului pe blogul său personal, într-o postare ce poartă numele "Scrisoarea misterioasă a noului candidat la Primăria Constanța".

Adineauri m-am trezit cu o scrisoare misterioasă în cutia poștală. Nu avea Expeditor, nu avea Destinatar, nici măcar cu o cariocă nu era scris pe ea un “pentru x” sau ceva. Gata, mi-am zis, am pus-o! Cum te aștepți la tot ce-i mai rău în cazul unei scrisori anonime… În cel mai bun caz, mă gândeam că poate am o admiratoare dar nici ăsta n-ar fi fost un caz prea bun (vezi: iubita mea).

Îmi fac curaj să deschid plicul și…Robert Boroianu! Pfiu! Măcar nu era Poliția sau ANAF sau altcineva.


Robert Boroianu este un candidat la Primăria Constanța. Auzisem despre el de curând și îmi părea cam nehotărât în acest demers, dar uite că scrisoarea asta spune ceva. Cu toate astea, mâine poimâine iese Mazăre din arest și să vezi acolo Circ specific. Robert Boroianu este politician (PNL), este constănțean și este un “gardian al responsabilității” (vorbele sale nu ale mele). Hai să vedem ce ne scrie:
Îmi place totuși că e color. Ia uite și la acel albastru-Iohannis al textului! Dacă i-a purtat noroc Președintelui, de ce nu i-ar purta noroc și dânsului? Îmi place că la final își dă și o pagină oficială (care este…în construcție), mail, Facebook dar și numărul de mobil! Riscant pas acesta din urmă!

Nu fac analiză pe scrisoarea sa. Nu mă atrage. M-ar interesa mai degrabă câteva proiecte propuse, cu tot cu un plan negru pe alb. M-ar interesa o alianță cu economiști, arhitecți și afaceriști. Mă interesează să știe de Constanța, de cartierele sale, de cluburi, magazine, hypermarket-uri și grupuri de cultură, de blogging, de sport. Aș vrea mai mult decât vorbe și speranțe generalizate. Nu am nimic cu omul. Încă. Aștept să văd cum decurg lucrurile.
Sursa: joienegru.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii