Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scot PSD din ecuație? UNPR va merge singur pe liste

ro

25 Sep, 2015 22:48 904 Marime text
 
Preşedintele UNPR Maramureş, deputatul Nuţu Fonta, a declarat, astăzi, că la alegerile parlamentare partidul din care face parte „va merge pe liste singur, fără a opta pentru o posibilă alianţă politică”.
 
Tot el a precizt faptulcă principala preocupare a organizaţiei judeţene este pregătirea alegerilor locale şi parlamentare de anul viitor.  
 
„Ne găsim într-o etapă de consolidare a organizaţiei judeţene pe toate palierele, atât cel urban, cât şi cel rural, iar în perspectiva alegerilor locale şi parlamentare din anul 2016, dorim să fim cât mai bine situaţi şi cu un număr de membri care să ne permită o excelentă desfăşurare. Cert e că la alegerile locale UNPR va merge pe liste singur, fără a opta pentru o posibilă alianţă politică. În acest moment putem spune că alegerile locale de anul viitor pentru organizaţia din Maramureş vor constitui proba de foc într-o nouă formulă politică. Consider că avem capacitatea să dobândim rezultate bune atât în competiţia pentru locale, cât şi la parlamentare”, a declarat  Nuţu Fonta în cadrul unei conferințe de presă.
 
Nuţu Fonta a mai subliniat că organizaţia municipală Baia Mare ar trebui să funcţioneze mai închegat, iar actualul primar al oraşului, Cătălin Cherecheş, să se dedice preluării organizaţiei şi pregătirii alegerilor locale.
 
„Aşteptăm încă un gest din partea primarului Cătălin Cherecheş de a se implica în funcţionarea organizaţiei municipale în a se pregăti în perspectiva alegerilor locale din anul 2016. Aşteptăm din partea dânsului un semn al acestei implicări pentru a putea funcţiona la nivelul propus”, a continuat Preşedintele UNPR Maramureş. 




Sursa foto: voceatransilvaniei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii