Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:47 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Școala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza” a câștigat Cupa RAJA

ro

27 Apr, 2013 16:18 6131 Marime text
Prima ediție a Cupei RAJA la mini-fotbal i-a revenit, astăzi, echipei Școlii Gimnaziale nr. 39 „Nicolae Tonitza” din Constanța. Întrecerea, dedicată elevilor constănțeni din învățământul gimnazial (urban și rural), a fost lansată în urmă cu o săptămână de SC RAJA SA, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret și Asociația Județeană de Fotbal Constanța, gazda evenimentului fiind Școala nr. 39. Astăzi, s-au disputat meciurile din sferturi, semifinale și finale. În finala mare, Școala 39 (profesor, Gelu Dimaca) a dispus cu 1-0 (gol Dragoș Florea) de Școala nr. 12 „BP Hașdeu”. Pe locul trei s-a clasat Școala nr. 40 „Aurel Vlaicu”, iar poziția a patra a fost ocupată de Școala nr. 30 „Gheorghe Țițeica”. Festivitatea de premiere a fost oficiată de Aurel Presură, directorul general adjunct al SC RAJA SA, primele patru echipe primind diplome și mingi de fotbal, iar campioanei fiindu-i oferit, în plus, echipament sportiv.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • george 29 Apr, 2013 07:19 felicitari sponsorilor, organizatorilor si colaboratorilor! o idee excelenta! super! totul la superlativ! felicitari Scoala nr. 39 "Nicolae Tonitza"
  • Mircea 27 Apr, 2013 18:15 Sa traiasca Gelu Dimaca :) Un profesor care a facut performanta sportiva la cam toate scolile la care a predat : Traian, Medgidia, acum Scoala 39 :) Respect de la un fost adversar din Cupa Academicus!