Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şcoala Gimnazială Dimitrie Cantemir a împlinit 32 de ani

ro

27 Oct, 2012 20:02 1304 Marime text

Ziua şcolii reprezintă pentru fiecare dintre noi o zi deosebită, de bucurie, în care toate clipele plăcute petrecute în acest loc, alături de profesori şi colegi îţi revin în minte re-creând momente de bucurie şi nostalgie.

Pentru a marca împlinirea a 32 de ani de la înfiinţarea şcolii, s-au desfăşurat activităţi variate, de la ateliere de creaţie având ca temă Şcoala şi Toamna, la activităţi comune ale claselor din învăţământul primar şi cel gimnazial, adevărate dialoguri între generaţii, în care cei mari le-au împărtăşit din experienţa lor, dar şi competiţii sportive între clase, sub deviza Campioni de Ziua Şcolii! De asemenea, a fost organizat Carnavalul de Halloween şi au avut loc şi prezentări ale unor tradiţii şi obiceiuri româneşti de Sfânul Dumitru şi ale unor personalităţi ce poartă numele Dimitrie sau Dumitru.

Prin acest evenimet, fiecare elev a încercat să-şi exprime recunoştinţa faţă de profesorii care, cu dăruire, emoţie şi profesionalism îi ajută să pătrundă tainele cunoaşterii, dar şi să petreacă în compania colegilor câteva ore relaxante şi pline de bună dispoziţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii