Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Școală evacuată în urma unui incendiu

ro

19 Sep, 2016 12:26 1363 Marime text
Aproximativ 600 de elevi ai unei școli din Pitești au fost evacuați, astăzi, în urma unui incendiu în clădire. Unei eleve de clasa a șaptea i s-a făcut rău și a primit îngrijiri medicale, informează presa locală.
 

Cei aproximativ 600 de elevi au fost evacuați din Școala Gimnazială "Matei Basarab" din Pitești, după ce tabloul electric a luat foc, iar clădirea s-a umplut de fum.
 
"Un echipaj SMURD și o autospecială cu apă și spumă au ajuns la școală, acolo unde a fost anunțat un incendiu. Incendiul, care se manifestase la tabloul electric, a fost stins de reprezentanții instituției. Tot aceștia i-au evacuat pe cei aproximativ 600 de elevi din corpul vechi unde se aflau într-un corp nou" , a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure.
 
Aceeași sursă a menționat că unei eleve de 13 ani i s-a făcut rău în urma incendiului.
 
"Eleva este cunoscută ca făcând frecvent atacuri de panică. Din cauza sperieturii, acesteia i s-a făcut rău. A primit îngrijiri de la colegii mei. Se așteaptă ca părinții săi să ajungă la instituție și în funcție și de decizia acestora și de starea fetei să fie transferată la Spitalul de Pediatrie Pitești, pentru verificări amănunțite", a spus Mădălina Epure.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii