Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şcoală de vară poentru copiii defavorizaţi din Grădina, la Liceul Teoretic Traian

ro

23 Jul, 2015 16:55 2689 Marime text
Liceul Teoretic “Traian”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Arhiepiscopia Tomisului, Consiliul Județean Constanța, Primăria Municipiului Constanța și Școala Gimnazială nr. 1 Grădina organizează Școala de vară - ”Traian Summer Camp” în perioada 27-31 iulie 2015, ediția a II a.

Proiectul își propune să ofere unor elevi defavorizați din comuna Grădina posibilitatea de a petrece într-o manieră creativă câteva zile din vacanța de vară. Activitățile prevăzute în proiect vor stimula imaginația copiilor, punând în valoare potențialul fiecărui participant.

Liceul Teoretic ”Traian” , cu ajutorul partenerilor si sponsorilor implicați, se dovedește a fi un membru activ în acțiunile comunității locale , impunând voluntariatul ca o formă importantă de educație informală.

Invitat special este tânărul iluzionist Ciprian Morți, student anul II , cu bursă de merit, la University of Hull din Marea Britanie, Facultatea de Arte Dramatice, Muzică și TV, membru atestat de Asociația Magicienilor și Iluzioniștilor din România, fiind clasat în topul primilor 10 magicieni din țara noastră.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii