Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:53 18 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

INCDM@School „Şcoala Altfel“ la Institutul "Grigore Antipa" din Constanţa

ro

06 Apr, 2015 12:45 908 Marime text
În săptămâna 6-10 aprilie 2015, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină „Grigore Antipa“ Constanța își deschide porțile pentru a fi vizitat de elevii școlilor constănțene.
 
Inițiativa INCDM@School este dedicată activităților educative extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului numit „Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun“, și este organizată în cadrul a trei proiecte cu finanțare europeană.
 
Scopul acestui program este implicarea tuturor copiilor preșcolari/elevilor și a cadrelor didactice în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor diverse ale copiilor, să pună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii și să stimuleze participarea lor la acțiuni variate.
 
Tematica din 2015 este „Învață să protejezi Marea Neagră de asaltul deșeurilor!“. Cantități uriașe de plastic și alte deșeuri ajung zilnic în mări și oceane, ca urmare a producției și consumului nesustenabil, slabei gestionări a deșeurilor și lipsei de conștientizare a populației. Un prim pas este tocmai educarea tinerei generații pentru reducerea poluării.

Ti-a placut articolul?

Comentarii