Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări organizatorice Consiliul Judeţean Constanţa, membru asociat la FC Farul

ro

30 Jan, 2015 14:27 3086 Marime text
Adunarea Generală Ordinară a membrilor fondatori ai CS FC Farul Constanţa, care s-a desfăşurat, astăzi, la sediul clubului, a stabilit o serie de schimbări organizatorice. Astfel, au fost aprobate solicitările de a deveni membri asociaţi cu drepturi depline în cadrul CS FC Farul a Consiliului Judeţean Constanţa, a lui Costinel Stan şi a lui Marius Puşcaşi. Consiliul Director va avea o nouă structură: preşedinte - Giani Nedelcu, membri - Marian Diaconescu şi Gabriel Diceanu, în cazul acestuia din urmă urmând a se avea confirmarea scrisă.

Ştefan Mihu, Gheorghe Ciurea şi Marcel Lică au fost desemnaţi membri asociaţi de onoare, iar Elena Frîncu, Dumitru Bedivan, Vasile Leu şi Hacic Garabet şi-au pierdut calitate de membri fondatori. În Adunarea Generală, vor fi cinci membri, fiecare deţinând câte un vot: judeţul Constanţa, Costinel Stan, Marius Puşcaşi, Giani Nedelcu şi Marian Diaconescu. FC Farul va depune la Consiliul Judeţean, spre aprobare, proiectul „Constanţa se pune în mişcare. Fotbal pentru sufletul Dobrogei”.

„Sperăm ca în la finele sezonului 2015/2016 să obţinem promovarea în Liga 1. Astăzi, în cadrul Adunării Generale, nu am discutat despre venirea lui Petre Grigoraş ca antrenor. Sunt aspecte tehnice care vor fi dezbătute. Vor avea loc discuţii cu Petre Grigoraş pentru sosirea sa la Farul odată cu noul sezon”, a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele FC Farul.     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vlad 30 Jan, 2015 16:07 Nu e normal si legal ca acest CJ Constanta sa flinanteze o echipa de fotbal deci din bani dela bugetul statului.Alta belea,parca nu erau destule.