Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări la societatea Best Of SRL

ro

26 Aug, 2015 14:20 2514 Marime text
 
În Monitorul Oficial 4488 a fost publicată hotărârea nr. 3 a societăţii Best Of SRL, al cărei asociat unic este Casiade Bianca Diana. Ea a decis să schimbe sediul societăţii în municipiul Constanţa, strada Călugăreni nr. 12, camera nr.1. În urma modificărilor efectuate se va întocmi un nou act constitutiv.
Societatea a fost înfiinţată în 2014, iar sediul în care funcţionează aparţine lui Preşa Vasile şi Preşa Florica, de la care a fost închiriat pentru o perioadă de trei ani. Contractul expiră în 2017. Domeniul de activitate al aceste firme este cel legat de „activităţi ale agenţiilor de publicitate”.
Numele Biancăi Diana Casiade mai apare în două firme.
Prima societate este Argo Beach Mamaia, cu sediul în Constanţa, pe strada Micşunelelor nr. 1. Firma a fost constituite în 2 iunie anul acesta. Asociaţii acestei firme sunt Bianca-Diana Casiade, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 50% / 50%, Adăscăliţei Cosmin-Adrian, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 50% / 50%. Amândoi sunt şi administratori ai firmei. Domeniul de activitate al acestei firme este „alte activităţi recreative şi distractive n.c.a”
A doua firmă în care apare numele Biancăi Diana Casiade este Argo Cafe SRL. Firma are sediul în Constanţa, strada Mircea cel Bătrân nr. 105, subsol. Societatea a fost înfiinţată în 2 februarie anul acesta.
Asociaţii acestei firme sunt tot Bianca-Diana Casiade, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 50% / 50%, Adăscăliţei Cosmin-Adrian, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 50% / 50%. Amândoi sunt şi administratori ai firmei.
Activitatea principală a acestei sdocietăţi este „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor”.
Societatea care administrează plaja Argo Beach din staţiunea Mamaia fost amendată, în iulie, anul acesta, de inspectorii ANPC cu 20.000 de lei.
Motivul sancţiunii îl reprezintă faptul că suprafaţa de plajă destinată cearşafurilor era de 2% şi nu de 30%, aşa cum prevede legea.


Citeşte şi CE FIRMĂ SE OCUPĂ DE ORĂŞELUL COPIILOR?
sursa foto: prolegal.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii