Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Schimbarea la faţă a pasajului de lângă magazinul Tomis (galerie foto)

ro

19 Aug, 2016 20:50 11583 Marime text


Mizerie, bucăţi desprinse din trepte şi pereţi mâzgăliţi. Acestea sunt aspectele ce creionează un loc insalubru, dezolant, şi anume: pasajul subteran de la Tomis Mall. De fapt, corecţie, creionau!
 
După mai multe săptămâni de muncă, în această seară, Confort Urban a inaugurat pasajul de lângă magazinul Tomis. Imaginile nu au nevoie de comentarii. Poate aşa, ceea ce reprezenta un perimetru de evitat, ar putea deveni o zonă extrem de circulată, cum a fost la un moment dat.


 
În repetate rânduri, cotidianul ZIUA de Constanţa a tras un semnal de alarmă cu privire la pasajul de la Tomis Mall, atât pe site-ul ziarului, cât şi pe pagina de Facebook a publicaţiei. 

Citeşte şi Apel pentru curăţenie către autorităţile din Constanţa (IX): Cine strânge mizeria din pasajul de la Tomis Mall (galerie foto + video)
 
Totodată, menţionăm că, în prezent, se lucrează şi la pasajul de pe Şoseaua Mangaliei.

UPDATE 1, ora 22.25
 
În această seară, primarul Decebal Făgădău discută pe celebra reţea de socializare Facebook cu locuitorii Constanţei. Multe dintre comentarii privesc pasajul subteran de la Tomis Mall.
 
„Prea puţin pentru un oraş cum e Constanţa...”, a scris un utilizator Facebook. A venit şi răspunsul: „Aveţi dreptate. Toate au un început. Oricât de mic.” O altă întrebare a fost „Cât ţine?”, „Doar de noi depinde...”, fiind răspunsul.



Foto: Viorel Farcaş, directorul general al Confort Urban SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • elena 19 Aug, 2016 22:44 Constănțeni, în sfârșit ceva bun se întâmplă și în orașul nostru! Așteptăm următorul episod! Sa sperăm ca va urma!
  • Maria 19 Aug, 2016 22:29 Cat timp va ramane asa? Suntem campioni la distrugere si aruncatul gunoiului! Daca nu e la mine acasa, nu conteaza.