Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbare majoră pe piața închirierilor imobiliare

ro

20 Aug, 2016 18:03 1645 Marime text
Guvernul îşi propune ca prin Strategia Naţională a Locuirii să creeze premisele pentru asigurarea unei pieţe funcţionale şi transparente a închirierii locuinţelor, spune vicepremierul, Vasile Dîncu.
 
Potrivit acestuia, Strategia Naţională a Locuirii este unul dintre proiectele majore lansate în dezbatere publică de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

„Prin această strategie, Guvernul României îşi propune să creeze premisele în vederea asigurării unei pieţe funcţionale şi transparente a închirierii locuinţelor. Cum se poate face acest lucru: prin oferirea de subvenţii/vouchere pentru închirierea de locuinţe pe piaţă sau utilizarea instrumentelor precum parteneriatele public-private pentru construcţia de locuinţe sociale", a scris Dîncu, ieri, pe Facebook.

Dîncu a mai afirmat că este necesară o piaţă funcţionale de locuinţe, care să implice atât sectorul public, cât şi pe cel privat.
 
Acesta a precizat că Frontul Comun pentru Dreptul la Locuire şi Fundaţia Desire Cluj sunt două dintre organizaţiile care contribuie cu propuneri la Strategia Naţională a Locuirii. 




Sursă: stiripesurse.ro
Sursă foto: evz.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii