Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Schimbăm, vindem, şi, cel mai important, donăm!“ Târgul Oldies but Goldies. Un Garage Sale & Exchange, amenajat într-o cafenea din Constanţa (galerie foto)

ro

10 Dec, 2017 11:25 2542 Marime text
Ediţia a treia a Târgului Oldies but Goldies se desfăşoară în acest weekend la Constanţa, în organizarea fetelor de la SkirtBike, cele care au amenajat un Garage Sale & Exchange la cafeneaua „Noi”.

Sub motto-ul „Povestea lucrurilor tale dragi continuă”, la Garage Sale & Exchange sunt puse în vânzare haine, obiecte preţioase sau decoraţiuni, scopul fiind „Schimbăm, vindem, si cel mai important: donăm!“.

Acţiunea are şi o componentă caritabilă, susţinerea în continuare a asociației Light for Night, care luptă pentru prevenirea traficului de persoane.

Da. Punem la cale, din nou, un Garage Sale & Exchange, în decembrie! Ce poate fi mai frumos decât târgul lucrurilor cu povești interminabile? Vine iarna și e luuungă. Împletește povești noi din lucruri vechi. Completează-ți garderoba cu haine sau pantofi. Hrănește-ți sufletul cu decorațiuni sau cărți de colecție. Pe 9 și 10 decembrie, încurajăm reciclarea, înlocuirea lucrurilor plictisitoare și aerisirea căminului de cele nefolositoare. Schimbăm, vindem, si cel mai important: donăm! Bem o cafea bună și punem la cale povești noi cu lucruri vechi. Noi ne angajăm în misiunea caritabilă de a susține în continuare asociația Light for Night, care luptă pentru prevenirea traficului de persoane. Astfel, cu banii strânși din donații vom face o achiziție supriză. Donațiile de orice fel sunt binevenite. Vino alături de noi să găsim soluții pentru a aduce zâmbetul pe chipul copiilor, este mesajul SkirtBike.


Sursa foto: Facebook (SkirtBike Constanţa)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii