Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Suspectul este căutat. Scene de groază în cartierul Poarta 6 Un adolescent şi-a înjunghiat doi prieteni în plină stradă

ro

21 Feb, 2015 09:44 2161 Marime text
Doi adolescenţi au ajuns în casă plini de sânge, după ce ar fi fost înjunghiaţi de un alt amic. Conform unor surse apropiate anchetei, adolescentul care i-ar fi înjunghiat se afla sub efectul unor substanţe halucinogene. Se pare că tinerii s-ar fi certat din cauza unei fete. De aici până la o tragedie a mai fost doar un pas. Agresorul i-a înjunghiat în plină stradă, în cartierul Poarta 6.
 
Echipajele de prim ajutor i-au găsit pe cei doi adolescenţi răniţi în casa lor, plini de sânge. Ambii tineri au fost transportaţi de urgenţă la spital.

UPDATE, ora 10.00. Comunicatul Poliţiei Constanţa

Poliţişti constănţeni transmit că, seara trecută, la ora 01.10, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla, împreună cu un alt prieten, pe strada Brizei, din municipiul Constanţa, au fost victimele unei agresiuni.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că, între cei doi tineri, ambii în vârstă de 16 ani, din Constanţa şi un al treilea a izbucnit un conflict spontan, acesta din urmă provocându-le celorlalţi doi, mai multe plăgi înjunghiate, cu un obiect ascuţit.

Victimele au fost găsite la locuinţa  unuia dintre ei, fiind transportate de către o ambulanţă la SCJU Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Din primele investigaţii, poliţiştii au identificat un tânăr, în vârstă de 16 ani, bănuit de comiterea faptei, continuând cercetările pentru depistarea sa, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării, se va face şi încadrarea juridică corespunzătoare a faptei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii