Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scenariu sumbru Cristoiu spune că PSD politizează toate instituţiile statului

ro

16 Aug, 2014 20:40 1904 Marime text
Jurnalistul Ion Cristoiu analizează evenimentele politice din ultimele zile și ajunge la o concluzie sumbră: pe scena politică avem parte de un blat major între marile partide, scrie stiripesurse.ro. 
 
”Institutul Național de Statistică, de sub conducerea unui PSD-ist, a falsificat, la ordinul lui Victor Ponta, datele privind economia țării pe primul trimestru. Abia după ce Eurostat a dezvăluit şmecheria, publicînd datele reale, PSD-istul din fruntea Institului a revenit cu datele reale, motivîndu-şi falsificarea prin folosirea unui formular din 2009. Falsificarea datelor a folosit propagandei PSD- iste pentru a înfățişa drept triumfală situația economică proastă. Televiziunile Famigliei Ponta, dar şi cele sub acoperire de independente, au cultivat pe rupte imaginea unei economii care duduie.
 
Față de această tărășenie PSD-istă, Opoziția Unită pe trei sferturi, altfel zis, Opoziția reprezentată de PDL și PNL, a reacționat înjurîndu-l pe Traian Băsescu, drept răspuns la înjurătura lui Traian Băsescu.
 
Acestea sînt faptele.
Din ele, prin stoarcere, am scos următoarele observații:
 
După CNA, Avocatul Poporului, Banca Națională, TVR, Institutul Meteorologic, s-a reușit și PSD-izarea Institutului Național de Statistică. Statistica nu va mai opera cu date reale, ci cu date PSD-iste;
Victor Ponta se dovedește și prin acest fapt adeptul învățăturii PSD-iste  Nu contează ce e în realitate, contează ce se dă la televiziunile mele;
 
Pentru a nu fi obligată să sancționeze o televiziune a Puterii PSD-iste, șefa CNA a provocat o pană de curent. Pentru a nu contesta la CCR Ordonanța privind Educația, Victor Ciorbea spune că strînge mai departe argumente pro și contra. Pentru a nu dezvălui Adevărul că România a intrat în recesiune, șeful INS a riscat să treacă drept idiot.
PSD-izarea aduce după sine deraierea.
 
Faptul că pentru a respecta ordinul lui Victor Ponta, șeful de la Statistică și-a putut permite să falsifice un document oficial ne arată ce se va întîmpla cu celelalte instituții ale statului de drept după ce vor fi PSD-izate;
Chiar dacă Traian Băsescu a scos primul sabia, răspunsul PDL- PNL trebuia să treacă în plan secund în cadrul Comunicatului. Importantă crucială chiar era reacția la deraierea propagandistică a INS. Cele două partide n-au făcut asta.
 
E limpede:
Prin fuziunea PDL-PNL, s-a PSD-izat și Opoziția!”, susține Ion Cristoiu.
 
Sursa: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii