Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal pe Autostrada Soarelui. Implicat, nepotul lui Becali

ro

22 Jul, 2013 12:51 2249 Marime text

Un nepot al Gigi Becali a ajuns la o secţie de Poliţie din Capitală, în urma unui scandal în care a fost implicat noaptea trecută pe autostrada A2. Un alt şofer, împlicat în incident, spune acum că a fost ameninţat cu moartea de ruda latifundiarului din Pipera.

În urma unui scandal izbucnit pe autostrada A2, un nepot al Gigi Becali şi alte persoane au ajuns la audieri la secţia 13 Poliţie din Capitală.
Victima nu a vrut să depună plângere deocamdată, deoarece a vrut să facă acest lucru în prezenţa unui avocat. Omul a declarat într-o intervenţie telefonică clipele terifiante prin care a trecut.

"Traficul era foarte aglomerat. Mă aflam pe banda 2 pe A2 aproape de Bucureşti, aveam 130 km. Din spate a venit un Maybach cu o viteză mare, alterna faza lungă cu cea scurtă. Îmi dădea flashuri, am încercat să mă bag pe banda 1 şi nu am reuşit. în cele din urma am reusit să intru pe banda 1. Maybach-ul m-a blocat. Traficul a fost blocat. A venit şi un Bentley din stânga, cu număr de Germania. Au încercat să mă blocheze forţat, am reuşit să trec de aceştia şi în cele din urmă am reuşit să ajungem la secţia 13 de poliţie. Acolo, cei doi şoferi au oprit şi au început să dea cu pumni şi picioare în maşină şi mă amenţau că mă omoară. Din păcate se fac mari presiuni şi mi-e teamă să depun o plângere. Urmează să mă prezint cu un avocat.", a povestit Marius.

Şoferul a spus că a aflat abia la secţie că cel care l-a ameninţat este nepotul lui Gigi Becali.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii