Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal la sedinta BPJ Pedelistii si-au dat in petec, in fata Elenei Udrea

ro

24 Apr, 2010 22:58 2193 Marime text
undrea_des1.jpgÎn organizaţia judeţeană a PDL Constanţa mocneşte scandalul. Deşi la suprafaţă, taberele din filială fac apel la unitate şi la o campanie civilizată pentru alegerile interne, lucrurile stau cu totul altfel. Pedeliştii constănţeni şi-au dat astăzi în petic chiar de faţă cu Elena Udrea - cea căreia partidul i-a conferit sarcina de a coordona filiala.

Deşi unii mimează calmul, unitatea şi armonia în partid, alţii nici nu se mai străduiesc să păstreze aparenţele. Sosită într-o vizită de lucru pe litoral, pentru a vedea care este stadiul pregătirilor pentru deschiderea sezonului estival la 1 mai, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea a participat şi la o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean. Democrat-liberala a fost martora unei scene în care membri ai organizaţiei judeţene au arătat cât de mult se au la inimă. Senol Zevri, secretarul general al organizaţiei, a propus, în cadrul întrunirii cu Elena Udrea, să fie schimbată componenţa Comisiei de Statut, Etică şi Litigii a filialei. Potrivit unor surse din cadrul organizaţiei, el a cerut să fie scoşi din comisie Ionuţ Anghel şi Daniel Learciu, pe motiv că cei doi nu vor mai putea fi imparţiali întrucât au fost prezenţi la conferinţa în care Mircea Banias şi-a anunţat oficial candidatura, arătând astfel de partea cui sunt, în opinia sa. Preşedintele PDL Techirghiol, Florea Constandin a reacţionat la remarca lui Zevri, afirmând că alţii ar trebui puşi pe tuşă.

pdl-cta1.jpgGheorghiţă, acuzat de pierderea alegerilor la Techirghiol

El l-a dat ca exemplu pe consilierul judeţean Adrian Gheorghiţă, membru al Comisiei Juridice a partidului, aruncând cuvinte grele la adresa sa. Constandin l-ar fi numit pe Gheorghiţă „sluga familiei Stavrositu" şi „nulitate absolută". Aceleaşi surse ne-au declarat că Florea Constandin este supărat pe Adrian Gheorghiţă întrucât îl învinuieşte de pierderea Primăriei Techirghiol. Reamintim că Florea Constandin a fost candidatul PDL pentru Primăria Techirghiol, pierzând alegerile la diferenţă de un vot de actualul primar, după ce iniţial, numărătoarea era în favoarea sa. „Domnul Constandin îl socoteşte vinovat de faptul că a pierdut funcţia de primar, pe domnul Gheorghiţă, întrucât el a fost cel care s-a ocupat de contestaţii. Se pare că a făcut nişte greşeli atunci, pentru că, în loc să depună întâmpinare, ar fi depus contestaţie, iar a doua zi nu ar fi încadrat corect articolul din lege", a precizat sursa noastră. Cert este că Elena Udrea s-a convins de faptul că în PDL Constanţa apele nu sunt limpezi. În contextul în care candidaţii la funcţiile de conducere cele mai importante în partid aşteaptă un semn din partea sa, de susţinere a una sau a celeilalte tabere, Udrea a subliniat în cadrul întrunirii că va susţine în aceeaşi măsură toţi candidaţii şi că nu va da niciun semn de sprijinire a uneia sau alteia dintre echipele conturate.

Reamintim că echipele care şi-au anunţat candidatura pentru funcţiile de şef la judeţ/municipiu sunt: Mircea Banias/Adrian Manole şi Florin Mitroi/Maria Stavrositu.

În ceea ce priveşte stadiul pregătirii sezonului estival, se pare că Elena Udrea nu a fost mulţumită de modul în care arată plaja. După şedinţa BPJ, ministrul s-a îndreptat către Vama Veche unde au fost semnalate probleme legate de prezenţa pe plajă a unor construcţii ilegale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii